search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Δημόσιες τουαλέτες: Πώς θα προστατευθείτε από τα μικρόβια (Video)

29.01.2016 17:10
Δημόσιες τουαλέτες: Πώς θα προστατευθείτε από τα μικρόβια (Video) - Media

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην ανάγκη κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε μια δημόσια τουαλέτα με τον φόβο για την υγεία μας. Τρόπους προστασίας από τα μικρόβια που υπάρχουν στις δημόσιες τουαλέτες μπορείτε να δείτε…

 

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην ανάγκη κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε μια δημόσια τουαλέτα με τον φόβο για την υγεία μας. Τρόπους προστασίας από τα μικρόβια που υπάρχουν στις δημόσιες τουαλέτες μπορείτε να δείτε σε νέο βίντεο της σειράς Asap Science.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι περισσότερες δημόσιες τουαλέτες δεν αποτελούν απειλή για την υγεία μας και ίσως σε ορισμένους χώρους του σπιτιού μας τα μικρόβια να βρίσκονται σε μεγαλύτερο αριθμό απ’ ότι σε μια σχετικά καθαρή λεκάνη.
Η επικάλυψη της λεκάνης με χαρτί υγείας ίσως να μειώσει την έκθεση στα μικρόβια, αλλά κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι της τουαλέτας τα σταγονίδια που εκτοξεύονται πηγαίνουν σε κάθε επιφάνεια στην τουαλέτα, όπως και στο χαρτί που βρίσκεται δίπλα στη λεκάνη.

Ο κυριότερος κίνδυνος μόλυνσης προέρχεται από την μη τήρηση των κανόνων υγιεινής, δηλαδή το πλύσιμο των χεριών και την επαφή των χεριών με το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40