13/12/2018 09:49:36

ΝΔ: Καταδικάζουμε μεν την επίθεση κατά Φλαμπουράρη, αλλά...

ΝΔ: Καταδικάζουμε μεν την επίθεση κατά Φλαμπουράρη, αλλά... - Media

Με μια δήλωση «ναι μεν αλλά» αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δια του εκπροσώπου της, Γιώργου Κουμουτσάκου, καταδίκασε μεν το γεγονός της επίθεσης καθώς από άποψη αρχής «καταδικάζει τη βία απ' όπου και αν προέρχεται».

«Κάποιοι όμως, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια», αναφέρει η δήλωση Κουμουτσάκου, «δείχνοντας» το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του.

Η αντίδραση αυτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την «έκρηξη» της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ζητά από τον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για "θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους".

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο Ο. Γεροβασίλη να ξαναδιαβάσει την καταδικαστική δήλωσή του για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη τονίζοντας οτι είναι πολύ σαϕής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί.

"Αλήθεια, στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν μια απλή δήλωση που να λέει: "Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ΄ όπου και εάν προέρχεται. Μαζί με όλους τους Έλληνες την περιμένουμε χρόνια τώρα», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.