search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04
MENU CLOSE

ΝΔ: Καταδικάζουμε μεν την επίθεση κατά Φλαμπουράρη, αλλά…

30.01.2016 10:48
Σοκαριστικό τροχαίο στη Συγγρού: Επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο και τον παρέσυρε αμάξι - Media

Με μια δήλωση «ναι μεν αλλά» αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δια του εκπροσώπου της, Γιώργου Κουμουτσάκου, καταδίκασε μεν το γεγονός της επίθεσης καθώς από άποψη αρχής «καταδικάζει τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται».

«Κάποιοι όμως, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια», αναφέρει η δήλωση Κουμουτσάκου, «δείχνοντας» το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του.

Η αντίδραση αυτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την «έκρηξη» της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ζητά από τον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για “θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους”.

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο Ο. Γεροβασίλη να ξαναδιαβάσει την καταδικαστική δήλωσή του για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη τονίζοντας οτι είναι πολύ σαϕής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί.

“Αλήθεια, στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν μια απλή δήλωση που να λέει: “Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ΄ όπου και εάν προέρχεται. Μαζί με όλους τους Έλληνες την περιμένουμε χρόνια τώρα», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04