search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:56
MENU CLOSE

«Έκλεισε» στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρντιόλα!

01.02.2016 13:31
Σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι ο Γκουαρδιόλα - Media

Είναι πλέον και επίσημο! Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου!

 

Το μεγάλο deal που βρισκόταν εδώ και καιρό στα «σκαριά» είναι πλέον γεγονός!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι ο Μάνουελ Πελεγκρίνι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία και τη θέση του παίρνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Απ’ τη στιγμή που ο Καταλανός κόουτς είχε κάνει γνωστό πως φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν (με τον Αντσελότι να τον αντικαθιστά), οι πολίτες ήταν το πρώτο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους και τελικά τα κατάφεραν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τριετές συμβόλαιο.

Οι Άραβες της Σίτι έστρωσαν… χαλί στα πόδια του 45χρονου τεχνικού, ο ίδιος πήρε εγγυήσεις πως θα έχει στα χέρια του «δυνατό» μπάτζετ με στόχο τι άλλο; Να κάνει τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ παντοδύναμους στην Αγγλία και -επιτέλους- άξιους διεκδικητές του Champions League…

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιο θα είναι το μέλλον του Πελεγκρίνι από τη σεζόν 2016-2017, δεδομένου πως το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε ακουστεί για την Τσέλσι.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52