20/02/2019 14:35:27

«Όλα για το βιβλίο»: Αφιέρωμα στην Καβαφική Λογοτεχνία

Κεντρική παρουσίαση της Ελένης Βαηνά στα Public Συντάγματος! - Media

 

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, καλωσορίζουν τους λάτρεις του βιβλίου και της ποίησης σε μία συνάντηση που θα μας μυήσει στην εποχή και την ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη στο πλαίσιο του θεσμού  «Όλα για το βιβλίο».

Οι δύο οικοδεσπότες, ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς και ο βραβευμένος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, θα υποδεχτούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 19.00 την ποιήτρια, Κατερίνα Αγγελάκη- Ρουκ και τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους εν ζωή καβαφιστές  στον κόσμο.

Η συζήτηση μεταξύ άλλων θα αφορά και για το πώς όλοι οι Έλληνες έχουμε κάποια στιγμή ξαπλώσει στο «ντιβάνι» του Καβάφη και τι τελικά είναι αυτό που τον έχει κάνει έναν παγκόσμιο ποιητή. Όπως πάντα θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Γνωρίστε το νέο θεσμό των Public για το βιβλίο και ανακαλύψτε την Τρίτη 02/02/2016 τη δική σας Αλεξάνδρεια, ταξιδεύοντας στη δική σας Ιθάκη.

Μπείτε τώρα στο http://blog.public.gr/event/ για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε αμέτρητες εκδηλώσεις για τα αγαπημένα σας βιβλία!

 

«Όλα για το βιβλίο»

Ιανουάριος 2016

Ημερομηνία

Θέμα

Οικοδεσπότες

Ώρα

Είσοδος

02/02

Όλα για το βιβλίο (Καβαφική Λογοτεχνία)

Μ. Προβατάς,

Χ. Χωμενίδης

19.00

Ελεύθερη

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.