search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!

01.02.2016 14:53
Βγήκε το πόρισμα για το τροχαίο του Αγγελίδη - Τι αναφέρει  - Media

Είδηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, παραιτήθηκε από τη θέση

 

Είδηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, παραιτήθηκε από τη θέση και με δήλωσή του αναφέρει τους λόγους της απόφασής του αυτής.

Έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, αποτελεί παρελθόν, αφού υπέβαλε την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη, η οποία έγινε αποδεκτή, με τον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου να προχωράει και στην ακόλουθη δήλωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη (και οριστική) παραίτηση του Αγγελίδη, ο οποίος δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που υπήρχε στο εσωτερικό της ομάδας.

 

Αναλυτικά:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία.

Ιάκωβος Αγγελίδης 1/2/2016»

 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03