search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Κανέλλη – Μανιού για τις τηλεοπτικές άδειες (Video)

02.02.2016 09:24
Άγρια κόντρα Κανέλλη - Μανιού για τις τηλεοπτικές άδειες (Video) - Media

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, για τις τηλεοπτικές άδειες σε εκπομπή του MEGA.

Η Λ. Κανέλλη ξεκίνησε λέγοντας «Έχω φάει την προπαγάνδα σας 20-25 χρόνια τώρα» με τον Ν. Μανιό να της απαντάει: «Κι εμείς τη δικιά σας».

Αναλυτικά, ο… διάλογος:

Κανέλλη: «Έχετε κι εσείς κάνει καριέρα -και εμφανιστεί- σε όλα αυτά, τα παράνομα, τα αλήτικα, τα προσωρινά κανάλια. Όλοι εκεί εμφανίζεστε».

Μανιός:«Εσύ πού εμφανίζεσαι;»

Κανέλλη: «Εγώ δούλεψα σε αυτά και δεν θα με κατηγορήσει κάποιος που δούλεψα. Αυτό το πράγμα να το μετατρέψετε σε εθνικοπατριωτική επί της εθνικότητας…»

Μανιός: «Εμείς το κάνουμε αυτό;»

Κανέλλη: «Όταν γυρνάτε το μπαλάκι πίσω και μάλιστα με τέτοιου τύπου ανέκδοτα, σας βολεύει πάρα πολύ η συζήτηση περί των καναλιών και των Αθηνών να πάει στο επίπεδο… Να τελειώσω την φράση μου!»

Μανιός: «Όχι, να μην την τελειώσεις!»

Κανέλλη: «Γιατί είσαι ο Μανιός ο Μεγαλοπρεπής;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03