search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Αστρονομικός ο μισθός του Πεπ Γουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι

02.02.2016 09:57
Αγωνία για τον Γκουαρδιόλα: Στη συναυλία του Μάντσεστερ η γυναίκα και η κόρη του - Media

Η Μάντσεστερ Σϊτι επισημοποίησε χθες τη συνεργασία της με τον Πεπ Γουαρδιόλα από την επόμενη σεζόν και αρχίζουν να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

 

Η Μάντσεστερ Σϊτι επισημοποίησε χθες τη συνεργασία της με τον Πεπ Γουαρδιόλα από την επόμενη σεζόν και αρχίζουν να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Βέβαια, τα 25 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράττει ετησίως ο Ισπανός προπονητής μόνο λεπτομέρεια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι Γερμανοί, αισθανόμενοι ίσως και προδομένοι που ο Γουαρδιόλα αναζητά κάτι μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο από τη Μπάγερν, αποφάσισαν να «σκαλίσουν» τη συμφωνία του με τον αγγλικό σύλλογο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ο τεχνικός των Βαυαρών από την επόμενη σεζόν θα λαμβάνει από τη Σίτι 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η συμφωνία του με την ομάδα του Μάντσεστερ είναι για τρία χρόνια. 

Αυτό σημαίνει ότι πια ο Ισπανός τεχνικός γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο πριν αποχωρήσει από την Τσέλσι είχε συμφωνήσει να παίρνει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι ο μισθός του Γουαρδιόλα θα ξεπερνά ακόμα και αυτόν του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος λαμβάνει περίπου 22,5 εκατομμύρια ευρώ βάσει του τελευταίου συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα. 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41