search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Μυλόπουλος της «Αττικό Μετρό» απαντά για τον διορισμό του αδελφού του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

02.02.2016 11:03
Ο Γιάννης Μυλόπουλος της «Αττικό Μετρό» απαντά για τον διορισμό του αδελφού του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Media

Τη δική του εκδοχή για τον διορισμό του αδελφού του στη θέση του πρόεδρου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, δίνει ο Γιάννης Μυλόπουλος, νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό».

 

   “Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου και η αδερφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία” δήλωσε ο Γιάννης Μυλόπουλος, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” και απαντώντας στις αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την τοποθέτηση του αδερφού του Νικήτα, στη θέση του πρόεδρου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

   Σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ και Τραπεζών της Βουλής, ο κ. Μυλόπουλος χαρακτήρισε “απρόκλητη, άθλια και χυδαία” την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη, και “συκοφαντίες που έχουν κριθεί τελεσίδικα και έχουν καταπέσει από τα δικαστήρια” τις καταγγελίες του.

   “Ο αδερφός μου είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν τον διόρισα εγώ” είπε ο νέος πρόεδρος της “Αττικό Μετρό”, επισημαίνοντας ότι ο αδερφός του Νικήτας είναι καθηγητής πανεπιστημίου, με γνωστή πολιτιστική συνεισφορά και διαδρομή και διορίστηκε από τον υπουργό Πολιτισμού. “Είναι δύο ανεξάρτητα τελείως γεγονότα. Δεν είναι ότι εγώ διόρισα τον αδερφό μου ή ότι ο αδερφός μου διόρισε εμένα” τόνισε ο κ. Μυλόπουλος.

   Καταλήγοντας, επισήμανε ότι ο κάθε υπουργός επιλέγει τους πλέον ικανούς κατά την κρίση του ανθρώπους να στελεχώσουν τους κρατικούς οργανισμούς, διευκρινίζοντας ότι οι επιλογές τους έγιναν τελείως ανεξάρτητα. “Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην ‘Αττικό Μετρό’, είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση” είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50