search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Χαλβάς στον φούρνο

02.02.2016 12:00
halvas_sto_foyrno.jpg

Μια εναλλακτική πρόταση για να μετατρέψουμε τον απλό χαλβά σε γλυκό με πολύ απλά υλικά. Ιδιαίτερη, αλλά πεντανόστιμη γεύση.

 

Μια εναλλακτική πρόταση για να μετατρέψουμε τον απλό χαλβά σε γλυκό με πολύ απλά υλικά. Ιδιαίτερη, αλλά πεντανόστιμη γεύση.

400 γρ. χαλβάς με γεύση βανίλια, κομμένος σε φέτες (αγοραστός απ’ το σούπερ μάρκετ) 

100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι (ή οποιαδήποτε άλλη της αρεσκείας μας)

100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα στο μούλτι

1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών (μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κανέλα)

Απλώνουμε τα κομμάτια του χαλβά σε μία λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο.

Απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.

Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και τα μπισκότα.

Διπλώνουμε στα 2 τη λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C, στις αντιστάσεις, για 20 λεπτά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:23