search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Μόνο στην Κίνα: Ουρά 100.000 επιβατών σε σιδηροδρομικό σταθμό (Video)

02.02.2016 14:38
Μόνο στην Κίνα: Ουρά 100.000 επιβατών σε σιδηροδρομικό σταθμό (Video) - Media

Κατακλυσμένος από 100.000 επιβάτες ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός του Guangzhou στη Νότια Κίνα, λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό του νέου κινεζικού έτους.

 

Κατακλυσμένος από 100.000 επιβάτες ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός του Guangzhou στη Νότια Κίνα, λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό του νέου κινεζικού έτους.

Η χιονόπτωση στα βόρεια και κεντρικά προάστεια του Guangzhou, προκάλεσαν καθυστερήσεις στις αφίξεις δεκάδων τρένων που είχαν ως αποτέλεσμα το συνωστισμό ανθρώπων, οι οποίοι ανήμποροι να επιβιβαστούν, δημιούργησαν τεράστιες ουρές μπροστά από το σταθμό. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς περίμεναν όρθιοι στη βροχή για περισσότερες από 10 ώρες, ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σταθμού, υπήρξαν επιβάτες που έφτασαν έως και δύο μέρες πριν από την αναχώρησή τους.

Προσωπικό ασφαλείας που ξεπέρασε τους 2.600, προσπάθησε να διατηρήσει την τάξη στις εγγύς περιοχές του σταθμού, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς εμπόδιζαν την άφιξη περισσότερων επιβατών.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια ς εργαζόμενοι μετακινούνται με προορισμό τα σπίτια τους για τον εορτασμό του νέου έτους στις 8 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το Reuters, ο εκτιμώμενος αριθμός ανθρώπων από την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Κίνας που πρόκειται να μετακινηθούν θα φτάσει τα 2,9 δις ανθρώπων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38