search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:08
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει όταν μια τεράστια αρκούδα κυνηγήσει έναν δυστυχή άνδρα και εκείνος σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο; (Video)

02.02.2016 15:51
Τι συμβαίνει όταν μια τεράστια αρκούδα κυνηγήσει έναν δυστυχή άνδρα και εκείνος σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο; (Video) - Media

Αρκούδα και άνδρας ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Η αρκούδα τσαντίστηκε και άρχισε να τον κυνηγάει. Ο Άνδρας δεν μπορούσε να ξεφύγει. Βρήκε ένα δέντρο και σκαρφάλωσε.

 

 

 

Αρκούδα και άνδρας ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Η αρκούδα τσαντίστηκε και άρχισε να τον κυνηγάει. Ο Άνδρας δεν μπορούσε να ξεφύγει. Βρήκε ένα δέντρο και σκαρφάλωσε.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην πόλη Κρασνοουμφισκ, πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να έχει δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές στο youtube.

Ένας άνθρωπος με μια κάμερα στο χέρι τραβάει μια έκθεση μεταχειρισμένων τηλεοράσεων και αυτοκινήτων που διατηρεί στην αποθήκη του σπιτιού του, με σκοπό να την ανεβάσει στο ίντερνετ. Ξαφνικά ακούει κραυγές και μουγκρητά και αποφασίζει να βγει έξω να δει τι συμβαίνει.

Αυτό που βλέπει δεν μπορεί να περιγραφεί. Ένας άνδρας σε κατάσταση πανικού, να έχει σκαρφαλώσει επάνω σε ένα δέντρο και μια αρκούδα να τον έχει ακολουθήσει, να έχει σκαρφαλώσει και εκείνη, να βρίσκεται λίγα μέτρα χαμηλότερα του στο δέντρο και να τον απειλεί.

Ο Ρώσος με την κάμερα στο χέρι, κρίνει προφανώς πως δεν χρειάζεται να ειδοποιήσει τις αρχές ότι μια αρκούδα απειλεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο, και οι δυο τους είναι σκαρφαλωμένοι στο δέντρο, και συνεχίζει απτόητος να τραβάει τις τηλεοράσεις και τα αυτοκίνητα του από την έκθεση του.

Κάποια στιγμή η αρκούδα αφού είδε και αποείδε ότι δεν μπορεί να γραπώσει το θύμα της, βαρέθηκε να είναι σκαρφαλωμένη στο δέντρο και κατέβηκε. Ο άνδρας σώθηκε και εκείνη χάθηκε στο δάσος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15