01/04/2020 09:20:05

Πρόσκληση Βούτση προς φορείς για διάλογο στη Βουλή

Πρόσκληση Βούτση προς φορείς για διάλογο στη Βουλή - Media

 

Να συγκληθούν άμεσα οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές και να υπάρξει διάλογος με τους επαγγελματικούς φορείς προκειμένου να εκτονωθούν τα κύματα διαμαρτυρίας και αντιδράσεων από τις κοινωνικές ομάδες εξαιτίας του ασφαλιστικού πρότεινε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υποδεχόμενος στο γραφείο του εκπροσώπους των φορέων για να του επιδώσουν το ψήφισμα της απεργιακής κινητοποίησης.

«Η Βουλή δεν είναι κυβερνώσα αλλά μπορεί να συμβάλει στο διάλογο. Οι φορείς μπορούν να το θεωρήσουν ως διάλογο από μηδενικής βάσης και η κυβέρνηση επί ενός πλαισίου, ο στόχος όμως είναι κανένας να μη θεωρεί ότι βρίσκεται σε ομηρία», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης στους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των αγροτών αλλά και των επιστημονικών φορέων απευθύνοντας, παράλληλα, πρόσκληση για διάλογο στη Βουλή στο πλαίσιο των αρμοδίων επιτροπών Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου.

Ψάχνοντας την λύση για την εκτόνωση της έντασης από τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων η πρόταση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, η οποία είναι σε συνεννόηση με το Μαξίμου, αποτυπώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να ξεκινήσει ο διάλογος με τους επαγγελματικούς φορείς.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.