search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Η εκπομπή «Checkpoint Alpha» ανοίγει τον φάκελο «ελληνική Δικαιοσύνη»

04.02.2016 17:17
«Checkpoint Alpha»: Από τη Λίστα Λαγκάρντ ως τα Panama Papers - Media

Γιατί καθυστερεί η απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας; Πόσο προσβάλλεται το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων πολιτών από τις συνεχείς αναβολές εκδίκασης των υποθέσεων και πού οφείλονται αυτές;

 

Γιατί καθυστερεί η απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας; Πόσο προσβάλλεται το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων πολιτών από τις συνεχείς αναβολές εκδίκασης των υποθέσεων και πού οφείλονται αυτές; Πόσο δύσκολο είναι σήμερα το έργο των Ελλήνων δικαστών; Τι απαντά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και τι πρόκειται να κάνει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα;

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 00:45, η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου, ανοίγει το φάκελο της ελληνικής Δικαιοσύνης και φέρνει στο φως στοιχεία για υποθέσεις που σοκάρουν και προκαλούν τους Έλληνες πολίτες.

Ακόμη, αποκαλύπτονται στοιχεία και μαρτυρίες για τις γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες βούλιαξαν στη διαφθορά τη χώρα.

Τέλος, η εκπομπή φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη της Μολδαβής δικηγόρου που κατέθεσε στις ελληνικές αρχές για υπόθεση παιδοφιλίας στη χώρα της.

«Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 00:45

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08