search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:00
MENU CLOSE

Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη – Ο αποχαιρετισμός από τους Εμείς κι Εμείς

05.02.2016 08:27
Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη - Ο αποχαιρετισμός από τους Εμείς κι Εμείς - Media

Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου έφυγε νικημένη από αυτόν  στα 55 της χρόνια η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

 

 

 

Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου έφυγε νικημένη από αυτόν  στα 55 της χρόνια η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη.  Εδώ και χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός πάλευε με την επάρατη νόσο, ενώ όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε χάσει και δικούς της ανθρώπους από τον καρκίνο.

Για το χαμό του πατέρα της, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα …ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε τονίσει στην συνέντευξη πως φοβόταν πολύ μήπως «χτυπηθεί» και η ίδια από τον καρκίνο. «Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι»

Η ηθοποιός είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Εμείς και Εμείς» ενώ είχε προηγηθεί η σειρά η σειρά «Μικρομεσαίοι» το 1992 όπου υποδυόταν τον ρόλο της αδερφής του οξύθυμου με τις οικογενειακές καταστάσεις χαρακτήρα, που υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

H σειρά που την έκανε γνωστή οι Εμείς και Εμείς και οι συμπρωταγωνιστές της, Μαρία, Σμαράγδα, Αντωνία, Βασίλης, Μάκης, Στέλιος, Παρθένα, Χάμπος με ένα μήνυμα τους στο λογαριασμό της σειράς στο Facebook την αποχαιρετούν.

Έγραψαν χαρακτηριστικά Θα είσαι για πάντα η καπάτσα της παρέας μας. Εμείς κι εμείς σε αποχαιρετούμε. Θα μας λείψεις.

Θα είσαι για πάντα η καπάτσα της παρέας μας. Εμείς κι εμείς σε αποχαιρετούμε. Θα μας λείψεις.

Δημοσιεύτηκε από Emeis ki Emeis στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59