search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Ονόμασαν ταραντούλα Johnny Cash

05.02.2016 10:41
Ονόμασαν ταραντούλα Johnny Cash  - Media

Επιστήμονες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα ονόμασαν ταραντούλα «Johnny Cash» όπως ο γνωστός θρύλος της κάντρι μουσικής.  

 

Επιστήμονες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα ονόμασαν ταραντούλα «Johnny Cash» όπως ο γνωστός θρύλος της κάντρι μουσικής.  

 

Η ταραντούλα που πλέον ονομάζεται «johnnycashi» ανακαλύφθηκε στην Καλιφόρνια κοντά στις φυλακές Φόλσομ, όπου το 1955 ο γνωστός τραγουδιστής Johnny Cash πραγματοποίησε την ηχογράφηση του live δίσκου «Folsom Prison Blues».

 

Οι επιστήμονες θέλοντας να τιμήσουν την περιοχή όπου ανακαλύφθηκε το νέο είδος του έδωσαν το όνομα του γνωστού τραγουδιστή.

 

 Ανήκει και αυτός το είδος στην οικογένεια Aphonopelma, έχε μέγεθος 6 ίντσες και είναι μαύρο, γεγονός που κάνει την ονομασία του ως johnnycashi ακόμα πιο εύστοχο καθότι ο Johnny Cash ήταν γνωστός και ως «ο άντρας με τα μαύρα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57