search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα έπαιζε την Κάρι Μπράτσο αν δεν δεχόταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Photos)

05.02.2016 11:03
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η σταρ του «Sex and the City» κάνει τηλεοπτικά προξενιά - Media

Μπορεί να μην περνάει από το μυαλό μας άλλη Κάρι Μπράτσο εκτός από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αλλά να που οι παραγωγοί του «Sex and the city» είχαν και Plan b.

 

Μπορεί να μην περνάει από το μυαλό μας άλλη Κάρι Μπράτσο εκτός από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αλλά να που οι παραγωγοί του «Sex and the city» είχαν και Plan b στο μυαλό τους. Σε περίπτωση δηλαδή που η Πάρκερ έλεγε «όχι»-που όπως ξέρουμε πλέον το σκεφτόταν πολύ σοβαρά-υπήρχε έτοιμη η αντικαταστάτρια της.  

Δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Λίζα Εντελστάιν.

Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για αυτή την ..οδυνηρή εμπειρία. Γιατί οδυνηρή; Μα γιατί έχασε τον ρόλο της ζωής της. «Το συμβόλαιο μου ήταν έτοιμο. Περίμενα μόνο να πει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το «όχι»», θυμάται. Τελικά όμως, δέχθηκε και έτσι η Εντελστάιν, ομολογεί πλέον ότι «δεν μπορούσα να δω την σειρά. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο».

Οι φαν πάντως, της σειράς είναι αδύνατον να σκεφτούν άλλη Κάρι Μπράτσο από την ξανθιά ηθοποιό που κατάφερε να γίνει Fashion icon. Και παραμένει ακόμα. 

 

Μέχρι σήμερα δεν μπορεί να το ξεπεράσει η Λίζα Εντελστάιν ότι έχασε τέτοιο ρόλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24