search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Ο Λεβέντης, το ΚΚΕ, ο Στάλιν και ο «λαγός» της κυβέρνησης

05.02.2016 13:28
Ο Λεβέντης, το ΚΚΕ, ο Στάλιν και ο «λαγός» της κυβέρνησης - Media
Ακόμη ένα επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα της Ένωσης Κεντρώων με το ΚΚΕ κατά την διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

 

Ακόμη ένα επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα της Ένωσης Κεντρώων με το ΚΚΕ κατά την διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

«Ανεδαφικές» χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης τις προτάσεις του ΚΚΕ για κρατικοποίηση όλων των παραγωγικών μονάδων, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του Περισσού βρίσκεται στην εποχή του Στάλιν. «Για αυτό και τα ποσοστά σας μένουν ίδια. Εκείνο που ανεβαίνει είναι η ανωριμότητα», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Διαδεχόμενος στο βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «άρπαξε» την ευκαιρία και γυρνώντας προς τα υπουργικά έδρανα ζήτησε από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο χαρακτήρισε «χρήσιμη φωνή για το σύστημα». Σύμφωνα με τον Νίκο Καραθασόπουλο η Ένωση Κεντρώων δεν είπε μια λέξη για τους αγρότες και τον αγώνα που δίνουν. «Επιδιώκουν μόνο την εκμετάλλευση τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Απαντώντας ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι λαγός δεν είναι μόνο αυτός που πηγαίνει με τον καπιταλισμό αλλά και εκείνος που κλείνει τα μάτια του και εθελοτυφλεί. «Λαγοί είναι αυτοί που στο παρελθόν πήγαν με τον Μητσοτάκη», σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39