search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Τους έπεσε μια μηχανή… στο κεφάλι – επιχείρησαν “τρικάβαλο” να κάνουν ακροβατικά (Video)

05.02.2016 14:12
Σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ - Έπιασε ταχύτητα 167,7 χλμ. με το ποδήλατο (Photos-Video)  - Media

Οι εθελοντές από το κοινό, ανέβηκαν «τρικάβαλο» στη μηχανή που οδηγούσε ένας κασκαντέρ. Δεν υπολόγισε καλά, και σε ένα εμπόδιο η μηχανή ήρθε τούμπα και τους τραυμάτισε. 

 

Οι εθελοντές από το κοινό, ανέβηκαν «τρικάβαλο» στη μηχανή που οδηγούσε ένας κασκαντέρ. Δεν υπολόγισε καλά, και σε ένα εμπόδιο η μηχανή ήρθε τούμπα και τους τραυμάτισε.

Το περιστατικό συνέβη στη Γλασκόβη, σε ένα τσίρκο με ακροβατικά νούμερα από μηχανάκια. Κάποια στιγμή ένας κασκαντέρ ζήτησε από το κοινό 2 εθελοντές που θα ανέβαιναν μαζί του στη μηχανή και οι τρεις μαζί θα σκαρφάλωναν σε ένα ψηλό και σχεδόν κάθετο εμπόδιο.

Κάθισαν και οι τρεις στη μηχανή, πήραν φόρα, ανέπτυξαν ταχύτητα και άρχισαν να σκαρφαλώνουν στο εμπόδιο. Στο υψηλότερο του σημείο και ενώ θα έπρεπε η μηχανή μα σκαρφαλώσει και να το ξεπεράσει, έμειναν και οι τρεις να αιωρούνται για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ύστερα η μηχανή έπεσε προς τα πίσω και πλάκωσε τους δυο εθελοντές.

Ο κασκαντέρ οδηγός με ευλυγισία αίλουρου, πετάχτηκε στο πλάι, η μηχανή πέρασε ξυστά του και έπεσε προς τα πίσω. Ο ένας από τους εθελοντές τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ ο άλλος στο ισχίο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Άμεσος κίνδυνος για την υγεία τους δεν υπάρχει, αλλά έχουν υποστεί και οι δυο τους κατάγματα, σε πρόσωπο και γοφό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:47