search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Οι πρωταγωνιστές του κλασικού «Love Story» μαζί 45 χρόνια μετά (Photos)

05.02.2016 14:21
Οι πρωταγωνιστές του κλασικού «Love Story» μαζί 45 χρόνια μετά (Photos) - Media

Δίπλα στον όρο «ρομαντική ταινία» υπάρχει σίγουρα ο τίτλος του «Love Story.

 

Δίπλα στον όρο «ρομαντική ταινία» υπάρχει σίγουρα ο τίτλος του «Love Story». Η κλασική πλέον ταινία του Άρθουρ Χίλερ έχει συγκινήσει από όταν κυκλοφόρησε πριν από σαράντα πέντε χρόνια γενιές και γενιές.

Για αυτό και η επανένωση των δύο πρωταγωνιστών της, του 74χρονου Ράιαν Ο Νίλ και της 76χρονης Άλι Μακγκρό έχει άρωμα νοσταλγίας. Συναντήθηκαν στο Χάρβαρντ πριν από λίγες ημέρες, εκεί όπου έγινε η πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση.

Οι δύο ηθοποιοί παίζουν στην θεατρική παράσταση «Love Letters», όπου οι ήρωες διαβάζουν ο ένας στον άλλον ερωτικά γράμματα πενήντα χρόνων. Το έργο βρίσκεται σε πρεμιέρα και ένας από τους σταθμούς του ήταν το Χάρβαρντ.

Με αυτή την αφορμή Ο Νιλ και Μαγκρό περπάτησαν ξανά χέρι-χέρι στα λημέρια όπου γεννήθηκε ένας μεγάλος και all time classic κινηματογραφικός έρωτας…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08