search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36
MENU CLOSE

Γυμνός άνδρας εισέβαλε ουρλιάζοντας σε καφετέρια και εκλιπαρούσε τη σερβιτόρα να τον σκοτώσει (Video)

05.02.2016 18:20
Γυμνός άνδρας εισέβαλε ουρλιάζοντας σε καφετέρια και εκλιπαρούσε τη σερβιτόρα να τον σκοτώσει (Video)  - Media

Ξάπλωνε στα τραπέζια και φώναζε: «σας παρακαλώ σκοτώστε με», όταν η επιθυμία του δεν έγινε πράξη, άρχισε να τα σπάει μέχρι που επενέβη η αστυνομία 

 

Ξάπλωνε στα τραπέζια και φώναζε: «σας παρακαλώ σκοτώστε με», όταν η επιθυμία του δεν έγινε πράξη, άρχισε να τα σπάει μέχρι που επενέβη η αστυνομία

Η καφετέρια στη Ρωσική πόλη Σαράτοφ, εκείνη την ώρα ήταν άδεια. Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και εμφανίζεται ένας ολόγυμνος άνδρας, με μούσι, ο οποίος εκλιπαρεί την σερβιτόρα, να τον σκοτώσει. Για να τη διευκολύνει μάλιστα ξαπλώνει σε ένα πάγκο, δίπλα από το παράθυρο.

Η σερβιτόρα όπως είναι φυσικό δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και πηγαίνει πίσω από τον πάγκο. Εκεί πατάει το κουμπί του σιωπηλού συναγερμού που ενημερώνει την αστυνομία. Ο άνδρας σηκώνεται και πηγαίνει και ξαπλώνει στον πάγκο που σερβίρουν.

«Σας παρακαλώ σκοτώστε με, πρέπει να με σκοτώσετε» ουρλιάζει προς την σερβιτόρα, η οποία υποχωρεί πίσω από μια πόρτα. Ο άνδρας που αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί, αρχίζει να πετάει τα πράγματα από τον πάγκο και να τα σπάει.

Η φοβισμένη σερβιτόρα με τρεμάμενη φωνή τον παρακαλάει να φύγει γιατί έχει καλέσει την αστυνομία. «όταν έρθουν αυτοί εγώ δεν θα είμαι εδώ» της απαντά και πάει βγει έξω. Όμως ήδη πίσω από την πόρτα βρίσκονται αστυνομικοί, πανέτοιμοι να επέμβουν.

Μόλις ανοίγει την πόρτα, του ορμάνε και τον ακινητοποιούν, ενώ ένας αστυνομικός με μια ένεση τον ναρκώνει και του περνάνε χειροπέδες. Στη συνέχεια τον βάζουν στο περιπολικό για να τον μεταφέρουν στο τμήμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο άνδρας έχει ψυχολογικά προβλήματα, ή εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36