search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Παραίτηση Τόσκα ζητάει το ΠΑΣΟΚ μετά την 12η μετεκλογικά επίθεση με μολότωφ

06.02.2016 08:20
Bόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πετροπόλεμος και προσαγωγές τη νύχτα στα Εξάρχεια - Media

Βεντέτα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα έχει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μετά την χτεσινοβραδινή δωδέκατη, μετεκλογικά, επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του η Πρόεδρος του Κόμματος ζήτησε την παραίτησή του.

 

Βεντέτα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα έχει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μετά την χτεσινοβραδινή δωδέκατη, μετεκλογικά, επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του η Πρόεδρος του Κόμματος ζήτησε την παραίτησή του. Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο υπουργός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και υπήρξε διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Μπεγλίτη, όσο αυτός ήταν αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. 

Χτες αργά το βράδυ η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στις δύο επιθέσεις με μολότοφ, σημειώνοντας ότι η μία χτύπησε τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς όμως να τον τραυματίσει, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον απολύσει, αφού παρά τις συνεχείς καταγγελίες του κόμματος τα γραφεία μένουν, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ, χωρίς αστυνομική προστασία. Μάλιστα η Γεννηματά επισημαίνει ότι αν δεν απομακρυνθεί ο υπουργός λόγω ανικανότητας, τότε την ευθύνη φέρει ο πρωθυπουργός. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:  

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με την νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.

Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33