search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης

06.02.2016 09:56
Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης - Media

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως “τυχοδιώκτη”. 

 

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως “τυχοδιώκτη”. 
Μιλώντας στο κανάλι «Ε» ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε «Τον Ιούλιο η Ελλάδα ξαναχρεωκοπεί γιατί ο κ.Τσίπρας δεν είχε σχέδιο όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας».

«Ο Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης, έγινε πρωθυπουργός χωρίς σχέδιο, με αποτέλεσμα τα οικονομικά της χώρας να έχουν χειροτερέψει περισσότερο», ανέφερε. 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τονίζοντας ότι, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός, μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στο σχέδιο Κατρούγκαλου τονίζοντας ότι αυτό το σχέδιο θα αυξήσει το «μαύρο» χρήμα.

Όσον αφορά στο προσφυγικό ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι πρέπει να υλοποιηθεί η συμφωνία των hot spot, ειδάλλως θα βγούμε από την συνθήκη του Σένγκεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:02