search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 40χρονου που ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι στο Μενίδι (Photos)

06.02.2016 13:43
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 40χρονου που ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι στο Μενίδι (Photos) - Media

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 40χρονου

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου 2016 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η σοκαριστική αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 6χρονο κοριτσάκι είπε στους γονείς του ότι μόλις πήγε στο σπίτι του 40χρονου για να παίξει με τον γιο του, ο πατέρας του την απομόνωσε σε ένα δωμάτιο και έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΠΕΤΡΙΔΗ Μιχαήλ του Λαζάρου και της Ελένης, γεννηθέντα το 1976 στο Καζακστάν

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, από δράστη στον οποίο είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψη και την προσωρινή φύλαξη του, καθώς και του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-2478025 του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09