search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Κυκλοφοριακή «ασφυξία» από τα μπλόκα των αγροτών στην Πελοπόννησο

07.02.2016 14:55
Κυκλοφοριακή «ασφυξία» από τα μπλόκα των αγροτών στην Πελοπόννησο - Media

Μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους, από το μπλόκο που δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

 

Μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους, από το μπλόκο που δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες και μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-διαπληκτισμοί από οδηγούς που θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι σε μήκος χιλιομέτρων και η αστυνομία, μέσα από ένα μικρό χωματόδρομο πάνω από το χωριό, προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.Οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους Μύλους στις 6.00 το απόγευμα.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 15.00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Ο Παναγιώτης Φιακάς από το μπλόκο του Ισθμού δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα αποχωρήσουν από την παλαιά εθνική οδό στις 10.00 το βράδυ.

Τέλος, στις 15.00 έκλεισε στην Σπάρτη και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανοίξουν το δρόμο στις 5.00 το απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04