search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της «βασίλισσας του Snapchat» (Video)

07.02.2016 16:49
Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της «βασίλισσας του Snapchat» (Video) - Media

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν να προστεθούν στην περίεργη υπόθεση θανάτου του γνωστού μοντέλου Katie May που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 34 ετών.

 

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν να προστεθούν στην περίεργη υπόθεση θανάτου του γνωστού μοντέλου Katie May που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Φίλοι της «βασίλισσας του Snapchat» όπως την αποκαλούσαν, αναφέρουν ότι το μοντέλο, μετά το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια φωτογράφισης, όπου είχε χτυπήσει στον αυχένα, είχε επισκεφτεί τον χειροπράκτη της, προκειμένου να ανακουφίσει τους πόνους από το χτύπημα. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, το μοντέλο επισκέφθηκε τον εν λόγω ειδικό δύο φορές, ενώ μετά τη δεύτερη επίσκεψη, η κατάστασή της χειροτέρεψε δραματικά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μέσα σε λίγες ώρες

Η May είχε τραυματιστεί στον αυχένα όταν είχε πέσει κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους της ότι είχε χτυπήσει άσχημα και ότι είχε επισκεφθεί τον χειροπράκτη της για να την βοηθήσει.

Από μηνύματά της στον λογαριασμό της στο Twitter φαίνεται ότι η πρώτη επίσκεψη δεν την βοήθησε πολύ, καθώς παραπονιόταν ότι εξακολουθεί να πονάει, ενώ σε νέο μήνυμά της ανέφερε ότι επρόκειτο να ξαναεπισκεφθεί τον ειδικό.

Στο μεταξύ η Αμερικάνικη Καρδιολογική Ένωση και η Αμερικάνικη Ένωση για τις Καρδιακές Ανακοπές έχουν δημοσιεύσει έρευνα (το 2014), σύμφωνα με την οποία σχετίζονται οι μέθοδοι που εφαρμόζουν χειροπράκτες στον αυχένα με βλάβη σε αρτηρία που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή. Την εν λόγω έρευνα επικαλούνται τώρα οι φίλοι του μοντέλου που υποστηρίζουν ότι τα έντονα προβλήματα της May άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την δεύτερη επίσκεψη στον χειροπράκτη. Όπως αναφέρουν, η May δεν μπορούσε καν να κουνηθεί καθώς μετέβαινε προς τον νοσοκομείο ενώ έκανε εμετούς κατά την διάρκεια της αναμονής της εκεί. Η May άφησε την τελευταία της πνοή μετά από δύο εγκεφαλικά που υπέστη.

 

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:53