search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Η Μπέτυ με λιλά μαντίλα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν (Photos)

08.02.2016 06:17
Η Μπέτυ με λιλά μαντίλα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν (Photos) - Media

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και σε αυτό του το ταξίδι η σύντροφος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. 

 

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και σε αυτό του το ταξίδι η σύντροφος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του ιστορική πόλη, Ισπαχάν, σύμβολο της ιρανικής κουλτούρας και πολιτισμού. Ήταν μάλιστα ντυμένη, όπως ακριβώς επιβάλουν οι εκεί νόμοι: Κανένα σημείο του σώματός της εκτεθειμένο και φορώντας μαντίλα στο κεφάλι.  Διακριτική όπως πάντα, ξεναγήθηκε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στα αρχιτεκτονικά μνημεία του Ισπαχάν, αλλά και στο τεχνολογικό πάρκο της Τεχεράνης.

Το Ισπαχάν θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα του Ιράν, με ιδιαίτερα σημαντική ιστορική παράδοση. Η ξενάγηση του Πρωθυπουργού έγινε στο πλαίσιο της ιδιαίτερης σημασίας που αποδίδεται στον πολιτιστικό αλλά και τον τουριστικό τομέα της ελληνο-ιρανικής συνεργασίας, ιδιαίτερα με τις νέες προοπτικές που διαμορφώνονται από την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών.

Η Μπέτυ φάνηκε να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διάβασε όλες τις επιγραφές και ενημερώθηκε για το ιστορικό βάρος που φέρουν τα μνημεία στα οποία ξεναγήθηκε μαζί με το ελληνικό κλιμάκιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03