search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Έκθεση ελληνικού πειραματικού κοσμήματος στο Μουσείο Λαλαούνη [Photos]

08.02.2016 06:29
Έκθεση ελληνικού πειραματικού κοσμήματος στο Μουσείο Λαλαούνη [Photos] - Media

Πενήντα νέοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές κοσμήματος εκθέτουν ό,τι πιο καινούργιο έχει να παρουσιάσει το κόσμημα σήμερα στην Ελλάδα.

 

 

Πενήντα νέοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές κοσμήματος εκθέτουν ό,τι πιο καινούργιο έχει να παρουσιάσει το κόσμημα σήμερα στην Ελλάδα.

Καλλιτεχνικά μοναδικά και πρωτοεμφανιζόμενα τα κοσμήματα 50 Ελλήνων καλλιτεχνών φιλοξενούνται στην περιοδική έκθεση «Νέα Εδάφη» στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη στην Ακρόπολη.

Τα κοσμήματα αυτά αποτελούν τον αντίποδα των εμπορικών κοσμημάτων υψηλής κοσμηματοποιίας και μαζικής παραγωγής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ο άμεσος και στενός συσχετισμός τους με τις κοινωνικό πολιτικές εξελίξεις, τον χώρο της μόδας αλλά και τις διεθνείς τάσεις στο εικαστικό κόσμημα.
 


Η έκθεση μαρτυρεί την αστείρευτη φαντασία των Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και τον δυναμισμό μιας νέας βιομηχανίας και τάσης της τέχνης στη χώρα μας

Η έκθεση
«Νέα εδάφη», σύγχρονο ελληνικό πειραματικό κόσμημα
Μουσείο Ηλία Λαλαούνη: Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη, τηλ. 210 9221044
Διαρκεί: ως 20 Μαΐου

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01