search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Πρόστιμο στον… γάιδαρο που ήταν μπροστά στη Βουλή! (Video)

08.02.2016 10:07
Πρόστιμο στον… γάιδαρο που ήταν μπροστά στη Βουλή! (Video) - Media

Πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει ο πυροσβέστης που έφερε έναν γάιδαρο μπροστά στο κτίριο της Βουλής για… παρακώλυση συγκοινωνιών, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας των ενστόλων την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

 

Πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει ο πυροσβέστης που έφερε έναν γάιδαρο μπροστά στο κτίριο της Βουλής για… παρακώλυση συγκοινωνιών, κατά την διάρκεια της πορείας που πραγματοποίησαν οι ένστολοι την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του  Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών ανέφερε σε εκπομπή του Star ότι «υπήρξε μία υπερβολή από τους αστυνομικούς» διότι δεν έγινε παρακώλυση συγκοινωνίας καθώς η οδός Ακαδημίας ήταν ήδη κλειστή.

Επιπλέον, απάντησε στις κατηγορίες για κακοποίηση του ζώου, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία ταλαιπωρία στο ζώο αφού ήταν στο δρόμο μόνο για 20 λεπτά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:16