search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Κώστας Αρβανίτης στο «Πρώτο Θέμα» για τους «διορισμούς»

08.02.2016 11:03
Τι απαντά ο Κώστας Αρβανίτης στο «Πρώτο Θέμα» για τους «διορισμούς»    - Media

Απάντηση στο δημοσίευμα του «Πρώτου θέματος» που υποστηρίζει ότι ο Κώστας Αρβανίτης διόρισε την γυναίκα και την κόρη του, δίνει ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», τονίζοντας ότι «ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους».

 

Απάντηση στο δημοσίευμα του «Πρώτου θέματος» που υποστηρίζει ότι ο Κώστας Αρβανίτης διόρισε την γυναίκα και την κόρη του, δίνει ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», τονίζοντας ότι «ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους».

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμα με τίτλο «Κι ο Αρβανίτης διορίζει σαν τον ράπερ» υποστήριξε ότι «ο Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και στενός φίλος του πρωθυπουργού» κάνει «τα ίδια με τον γραμματέα ράπερ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κώστας Αρβανίτης «διόρισε σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων δύο μέλη της οικογένειάς του: τη σύζυγό του Ζηνοβία Συρίβλη, η οποία ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, καθώς και την κόρη της συζύγου του, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία, με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη».

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας απάντησε ο Κώστας Αρβανίτης με ανάρτηση στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι δεν πρόκειται για προσλήψεις αλλά για πολιτική επιλογή και επιτίθεται στον Θέμο Αναστασιάδη τονίζοντας ότι «ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους».

Δείτε την απάντηση του Κώστα Αρβανίτη

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους. Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγός μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος διέκοψε την σύνταξή της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου. Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει το κρατικό προϋπολογισμό. Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της. Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο. Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα.

Πού ακριβώς είναι οι διορισμοί και πού ακριβώς είναι το ανήθικο, κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια, νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό. Γι’ αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω τη φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03