search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης στα κέντρα υποδοχής σε Καρά Τεπε και Μόρια-Συνομίλησε με πρόσφυγες και κατοίκους (Photos)

08.02.2016 11:05
Ο Μητσοτάκης στα κέντρα υποδοχής σε Καρά Τεπε και Μόρια-Συνομίλησε με πρόσφυγες και κατοίκους (Photos) - Media

Στη Λέσβο βρίσκεται από νωρίς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιώντας αυτοψία στα κέντρα υποδοχής μεταναστών σε Καρά Τεπέ και Μόρια.

 

Στη Λέσβο βρίσκεται από νωρίς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιώντας αυτοψία στα κέντρα υποδοχής μεταναστών σε Καρά Τεπέ και Μόρια. Συνομίλησε με πρόσφυγες, ενώ συζήτηση είχε και με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα τους σχετικά με την κοπή υπεραιωνόβιων δέντρων για τη δημιουργία των κέντρων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Λέσβο έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της σχετικά με το προσφυγικό, αλλά και στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζει διαρκώς στον λογαριασμό του στο στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στο νησί. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει, επίσης, σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Την ίδια ώρα σκάφη του Λιμενικού φέρνουν στο νησί δεκάδες πρόσφυγες.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος της Bild Λιάνα Σπυροπούλου στον λογαριασμό της στο Twitter λόγω των καλών καιρικών συνθηκών εκατοντάδες μετανάστες καταφθάνουν στο νησί, ενώ το Λιμενικό Σώμα μόνο σήμερα έχει εντοπίσει πέντε σκάφη με μετανάστες στα νερά του Αιγαίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56