search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Ομαλά κύλησαν οι συγκεντρώσεις στο Κερατσίνι για τη δημιουργία του Κέντρου Προσφύγων στο Σχιστό

08.02.2016 12:34
Ομαλά κύλησαν οι συγκεντρώσεις στο Κερατσίνι για τη δημιουργία του Κέντρου Προσφύγων στο Σχιστό - Media

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι δύο συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κερατσίνι, στη λεωφόρο της Γρηγορίου Λαμπράκη

 

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι δύο συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κερατσίνι, στη λεωφόρο της Γρηγορίου Λαμπράκη, με αφορμή τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο Σχιστό. Από το πρωί, στην περιοχή είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα.

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από μέλη της Κινήσης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΡΦΑ), ενώ η δεύτερη από μία κίνηση που υπογράφει ως Επιτροπή Κατοίκων Α’ και Β’ Πειραιά.

Η ΚΕΡΦΑ, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση, ανέφερε ότι «οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι στην πόλη του Κερατσινίου» προσθέτοντας ότι «δεν θα επιτρέψει στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα να χύσουν στην ίδια του τη γειτονιά το ρατσιστικό δηλητήριο σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών, στοχοποιώντας τους, δήθεν, για υποβάθμιση της περιοχής».

Την ίδια ώρα, η επιτροπή που υπογράφει ως κάτοικοι Α’ και Β’ Πειραιά τάσσεται ενάντια στη δημιουργία κέντρου μεταναστών και χαρακτηρίζει παράνομη την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26