search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Γιατί η αστυνομία απαγόρεψε τη διεξαγωγή φεστιβάλ μουσικής για… κωφούς;

08.02.2016 15:45
Γιατί η αστυνομία απαγόρεψε τη διεξαγωγή φεστιβάλ μουσικής για… κωφούς;  - Media

Και όμως υπάρχει φεστιβάλ μουσικής για κωφούς και για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα ακοής και η αστυνομία το απαγόρευσε.

 

 

Και όμως υπάρχει φεστιβάλ μουσικής για κωφούς και για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα ακοής και η αστυνομία το απαγόρευσε.

Το αιτιολογικό της απαγόρευσης της αστυνομίας είναι πως σε ένα φεστιβάλ μουσικής για κωφούς, η μουσική θα είναι στη διαπασών που θα ενοχλεί τον κόσμο. Την απόφαση αυτή έβγαλε η αστυνομική διεύθυνση του Μπέντφορσαιρ, για το φεστιβαλ μουσικής κωφών που θα γίνει από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουλίου στην περιοχή Έγκικτον.

Η αστυνομία έλαβε υπόψη της καταγγελίες από κτηνοτρόφους της περιοχής που λένε πως ο ήχος θα είναι τόσο δυνατά (προκειμένου να ακούνε οι κωφοί) που θα δημιουργήσει πρόβλημα στα πρόβατα τους.

Πάντως τα εισιτήρια έχουν σχεδόν ξεπουλήσει με περισσότερα από 800 άτομα με προβλήματα ακοής, να θέλουν να το παρακολουθήσουν. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους δηλώνουν πως δεν υπάρχει θέμα ηχορύπανσης αφού η δυνατή μουσική θα ακούγεται μέσα από ακουστικά για τον κάθε κωφό. Το θέμα πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης που καλείται να αποφασίσει εάν θα γίνει ή όχι το φεστιβάλ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:11