search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01
MENU CLOSE

Ο Νεφελούδης, το «τανκ» των αγροτών και το… σαρδάμ του Κατρούγκαλου!

08.02.2016 18:40
Προειδοποίηση Νεφελούδη στους εργοδότες: Το πρόστιμο για τον κατώτατο μισθό είναι 11.000 ευρώ - Media

Ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής έφεραν οι αναφορές του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη στα social media περί… «τανκ» των αγροτών.

 

Ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής έφεραν οι αναφορές του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη στα social media περί… «τανκ» των αγροτών. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης ζήτησε την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, ζητώντας παράλληλα από τον Γιώργο Κατρούγκαλο να καταδικάσει την συγκεκριμένη αναφορά. «Εάν δεν τον παραιτήσετε, σημαίνει, ότι ταυτίζεστε μαζί του» σημείωσε ο «γαλάζιος» κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Βρούτσης προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο.  

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατρούγκαλος επιτέθηκε στην αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι «η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών βρίσκεται στους δρόμους γιατί δεν αντέχει τα πέντε χρόνια μαυρίλας των μνημονιακών πολιτικών», χωρίς όμως να κάνει κάποιο σχόλιο για τις αναφορές Νεφελούδη.

Ωστόσο, η ένταση μεταξύ του υπουργού Εργασίας και του Γιάννη Βρούτση ήταν τέτοια που έφερε και το… σαρδάμ από την πλευρά του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος από έκανε λόγο και αυτός για… τανκ. «Από τα τελευταία επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ορισμένοι πράγματι δεν έχουν στο μυαλό τους τον διάλογο αλλά την τεχνητή όξυνση και να έρθουν στην Αθήνα με τα τανκ… εεε, συγγνώμη, με τρακτέρ» ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου του ο υπουργός Εργασίας και συμπλήρωσε πως «πρέπει να ξεχωρίζουμε τους αγρότες. Ήταν διαχρονικά πάγιο το αίτημα τους να δουν τον πρωθυπουργό. Τους περιμένουμε να συζητήσουμε», επαναλαμβάνοντας την πρόσκληση προς τους αγρότες για διάλογο. 

Λίγη ξεκούραση, αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα και πάλι στον αγώνα, ενάντια στην παραπληροφόρηση και στον απόλυτ…

Posted by Ανδρέας Νεφελούδης on Sunday, February 7, 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01