search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Η απάντηση του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ στις φήμες για χωρισμό (Photos)

09.02.2016 10:13
Η απάντηση του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ στις φήμες για χωρισμό (Photos) - Media

Το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί απάντησαν με… τατουάζ στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν και αναφέρουν ότι η Τζολί πάσχει από ανορεξία.

 

Το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί απάντησαν με… τατουάζ στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν και αναφέρουν ότι η Τζολί πάσχει από ανορεξία.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό «Woman’s Day», Πιτ και Τζολί έκαναν τα τατουάζ με την βοήθεια της Ταϋλανδέζας καλλιτέχνη Ajarn Noo Kanpai,  κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «Τhey Killed My Father» στην οποία θα παίζει η Τζολί.

Τα τατουάζ έχουν ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς συμβολίζει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την υγεία της Τζολί, «προσφέροντας προστασία», όπως αναφέρει το περιοδικό.

Το δημοσίευμα του περιοδικού γράφει: «Η Αντζελίνα είναι ένα πολύ πνευματικό άτομο, και ανέκαθεν πίστευε πως τα τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από απλά σχέδια στο κορμί. Άποψη της ήταν πως έχουν πραγματικά κάποια σημασία, κάποια δύναμη και επιρροή πάνω της».

Ο Μπραντ Πιτ χτύπησε ένα παρόμοιο σύμβολο με αυτό της συντρόφου του, κάτω από ένα άλλο τατουάζ που γράφει: «Ζούμε, πεθαίνουμε, δεν ξέρουμε το γιατί αλλά θα είμαστε μαζί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28