search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Κίνδυνος αποχής…

30.11.2009 12:29
oldphotos127167544246.jpg

Στη Ρηγίλλης υποβόσκει ο κίνδυνος να υποστεί η Ν.Δ. μια δεύτερη εκλογική αποδοκιμασία που θα ενισχυθεί από την αποχή. Ο φόβος είναι υπαρκτός και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τον αριθμό όσων θα ψηφίσουν την Κυριακή.

Στη Ρηγίλλης υποβόσκει ο κίνδυνος να υποστεί η Ν.Δ. μια δεύτερη εκλογική αποδοκιμασία που θα ενισχυθεί από την αποχή. Ο φόβος είναι υπαρκτός και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τον αριθμό όσων θα ψηφίσουν την Κυριακή. Όσο πολώνεται το κλίμα απαξιώνεται η διαδικασία και αυτό ενισχύει τις πιθανότητες αποχής. Αυτό που λένε πολλοί είναι ότι, εάν υπάρξει περιορισμένη συμμετοχή, θα παγιωθεί η εικόνα ότι η Ν.Δ. παραμένει κόμμα άνευρο και ηττοπαθές, που θα επηρεάσει την πορεία ανασυγκρότησής του όποιος κι αν εκλεγεί. Θα κλείσουν δύσκολα οι πληγές που άνοιξαν και το πρόβλημα της συνοχής της παράταξης φαντάζει ως το μεγαλύτερο και όχι τόσο το ενδεχόμενο διάσπασης, που προπαγανδίζουν τα στελέχη που στηρίζουν την Μπακογιάννη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10