search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:13
MENU CLOSE

Πάγκαλος κατά Μπέτυς για τις… μαντίλες της στο Ιράν

09.02.2016 11:57
Πάγκαλος κατά Μπέτυς για τις… μαντίλες της στο Ιράν - Media

Στο στόχαστρο του έβαλε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος τη σύντροφο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, με αφορμή την εμφάνιση της στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, όπου και τον συνόδευσε.

 

Στο στόχαστρο του έβαλε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος τη σύντροφο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, με αφορμή την εμφάνιση της στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, όπου και τον συνόδευσε.

Λάβρος όπως πάντα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑfm, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα την κυρία σύζυγο του Πρωθυπουργού στην τηλεόραση χθες, μέσα σε δύο ώρες που κάθισε στην Τεχεράνη, έχει αλλάξει τρία χρώματα κεφαλόδεσμο. Μα, ήταν οι Ιρανές και φόραγαν όλες μαύρο και η Περιστέρα, δεν ξέρω πως τη λένε, φορούσε ένα μωβ και μετά φορούσε και ένα κόκκινο, για να δείξει ότι ναι μεν υποτάσσεται στην αντίληψη των Ιρανών για τις γυναίκες… Η γυναίκα δεν έπρεπε να πάει. Εμένα η γυναίκα μου δεν ήρθε στην Τεχεράνη όταν πήγα, γιατί δεν ήθελε να της μεταχειριστούν οι Ιρανοί όπως μεταχειρίζονται τις δικές τους γυναίκες. Γιατί είχε μια αντίληψη για τον ρόλο των γυναικών και για τη θέση τους στην κοινωνία. Λοιπόν, ως αριστερή αγωνίστρια, η Περιστέρα δεν έπρεπε να πάει στην Τεχεράνη, δεν είχε καμιά δουλειά, μπορούσε να πάει ο Τσίπρας μόνος του. Λοιπόν και εφόσον πήγε, εν πάση περιπτώσει, ας βάλει μαύρο όπως όλες οι Ιρανές και να τελειώνει η ιστορία. Τι είναι τα μωβ και τα κόκκινα; Για να δείξουμε ότι είμαστε επαναστάτες και κάπου κρατάμε και μια πισινή; Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι, μου φαίνεται!»κατέληξε στην κριτική του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:12