search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Τεχνητές οι ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία

18.04.2011 17:20
Λοβέρδος: Τεχνητές οι ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία - Media

Σε προσπάθεια υπονόμευσης του ΕΣΥ απέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τις αναφορές για ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία.

Σε προσπάθεια υπονόμευσης του ΕΣΥ απέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τις αναφορές για ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι ολοκληρώνεται η ΕΔΕ στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” και προανήγγειλε κυρώσεις για τους υπαίτιους.

Σχετικά με τις αναφορές για διακοπή των χειρουργείων στο ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό, ο Υπουργός παρέπεμψε στις δηλώσεις του διοικητή της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας ‘Αρη Μουσιώνη, ότι οι αποθήκες των νοσοκομείων μετά από έλεγχο αποδείχτηκε ότι είναι πλήρεις υλικών.

Παράλληλα, ο Α. Λοβέρος έδωσε εντολή τους επιθεωρητές Υγείας να διενεργούν άμεσα ελέγχους και μάλιστα χωρίς υπουργική εντολή, όταν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών αναφέρουν παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς όπως ισχυρίστηκε, αναμένονται και άλλες απόπειρες υπονόμευσης.
Σημειώνεται ότι η προϊστάμενη της εισαγγελίας Αθηνών, διέταξε ερευνά για την προσωρινή αναστολή των εφημεριών στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχαν κλίνες και διαθέσιμα υλικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:54