search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Ένας χρόνος επιτυχούς δράσης : ο απολογισμός του έργου της Γ.Γ.Ι.Φ. για το 2015

09.02.2016 14:15
Ένας χρόνος επιτυχούς δράσης : ο απολογισμός του έργου της Γ.Γ.Ι.Φ. για το 2015 - Media

 

Η παρουσίαση του απολογισμού του έργου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για το έτος 2015 πραγματοποιήθηκε σήμερα, 09/02/2015, στα γραφεία της Γ.Γ.Ι.Φ.

Η Γενική Γραμματέας, Φωτεινή Κούβελα, ανέπτυξε  τις δράσεις, πρωτοβουλίες, συνεργασίες, συμμετοχές και παρεμβάσεις της Γ.Γ.Ι.Φ. κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου, έργο που, παρά τις αντιξοότητες της  πολυεπίπεδης κρίσης, απαριθμεί σημαντικούς σταθμούς.

Η παρουσίαση των πεπραγμένων της ΓΓΙΦ έγινε επ’ ευκαιρία της κοπής της πίτας όπου παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης ενώ τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή εκπροσώπησε ο Δ/ντης του γραφείου του Ανδρέας Γκουγκουλής. Επίσης παρέστησαν  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και  Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο Ειδικός Γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ  Ειρήνη Αγαθοπούλου, πρώην Γεν. Γραμματείς Ισότητας, πλήθος συνεργατών της ΓΓΙΦ και εκπροσώπων γυναικείων φορέων και οργανώσεων.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα, η ανάγκη ένταξη της διάστασης του φύλου στην εφαρμογή πολιτικών που διαπερνούν οριζόντια όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας είναι αδιαμφισβήτητη, γεγονός που διαχέει το έργο της Γ.Γ.Ι.Φ. σε ένα ευρύτατο πεδίο δράσης.

Με την αμέριστη συνεισφορά όλων των εργαζομένων της, αποτιμάται ένα ιδιαίτερα παραγωγικό έτος, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας και την αναβάθμιση όλων των επιμέρους  δομών που τη συστήνουν, παράλληλα με την αναγνώριση του έργου της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματέας τόνισε ότι βασική μέριμνα της Γ.Γ.Ι.Φ. θα συνεχίσει να είναι η καταλυτική συμβολή της στην αποκατάσταση φαινομένων ανισότητας των φύλων και βίας σε βάρος των γυναικών– φαινόμενα που αναδεικνύουν τις ελλειμματικές όψεις της δημοκρατίας μας.

Πληροφορίες: http://www.isotita.gr/                                          Το  Γραφείο Τύπου, 09/02/2016                                                                

Τηλ 2131511102

Ε-mail: [email protected]

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37