search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Αυτοκίνητο συγκρούεται με τραμ και το εκτροχιάζει (Video)

09.02.2016 16:06
Αυτοκίνητο συγκρούεται με τραμ και το εκτροχιάζει (Video) - Media

 

Στο νοσοκομείο έστειλε τέσσερα άτομα ένα ασυνήθιστο τροχαίο στη λεωφόρο Wellesley, στο Κρόιντον του Λονδίνου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στα φανάρια της λεωφόρου και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο τραμ, χτυπώντας ένα από τα βαγόνια του.

Το βίντεο αποθανάτισε τη στιγμή που το ασημί αυτοκίνητο προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα το κόκκινο που περίμενε στη διασταύρωση, εκσφενδονίστηκε και συνετρίβη κατευθείαν στο τραμ. Τα βαγόνια στα οποία προσκρούστηκε το αυτοκίνητο εκτροχιάστηκαν περίπου 4,5 μέτρα.

Μία γυναίκα και ένας άντρας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο St George’s, ενώ ακόμη δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κρόιντον. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

«Αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο. Δεν ξέρω πως ένα μικρό αυτοκίνητο θα μπορούσε να εκτροχιάσει ένα τρένο», δήλωσε ο Nick Krofa, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Αυτή είναι η δεύτερη σύγκρουση ανάμεσα σε αυτοκίνητο και τραμ στο Κρόιντον, μέσα σε τέσσερις μήνες. Τον Οκτώβριο, ένα αυτοκίνητο συνετρίβη προσκρούωντας σε τραμ στην οδό Addiscombe, με θύματα τέσσερις τραυματίες.

Πηγή: mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05