search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Πώς ο Σαμαράς έσωσε τη ζωή του Φλαμπουράρη – Το άγνωστο αεροπορικό ατύχημα

09.02.2016 17:04
Πώς ο Σαμαράς έσωσε τη ζωή του Φλαμπουράρη - Το άγνωστο αεροπορικό ατύχημα - Media

Ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο εξηγεί γιατί ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, δεν συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο εξωτερικό, δημοσιεύει ο «Βηματοδότης»:

 

Ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο εξηγεί γιατί ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, δεν συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο εξωτερικό, δημοσιεύει ο «Βηματοδότης»:

Ισως να έχετε προσέξει ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δεν συνοδεύει ποτέ τον Πρωθυπουργό στα ταξίδια του στο εξωτερικό. Και ξέρετε γιατί; Επειδή φοβάται τα αεροπλάνα. Δεν μπαίνει ούτε με την απειλή όπλου (που λέει ο λόγος) σε αεροπλάνο. Η αεροφοβία από την οποία «πάσχει» ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 1970. Οταν είχε επιβιβαστεί από το αεροδρόμιο του Ελληνικού σε ένα μικρό ελικοφόρο αεροσκάφος της (τότε) Ολυμπιακής για να ταξιδέψει στην Κέρκυρα. Στην προσγείωση το ένα φτερό του αεροσκάφους ακούμπησε στον διάδρομο και έπιασε φωτιά. Μέσα στην καμπίνα επικράτησε πανικός, αλλά ο πιλότος του αεροσκάφους κατάφερε και το σταμάτησε και οι επιβάτες κατέβηκαν με τσουλήθρα. Το όνομα του πιλότου ήταν Γιώργος Σαμαράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15