search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Ο Ρουβάς κοντά σε 2.000 παιδιά για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (Video)

10.02.2016 09:20
Ο Ρουβάς κοντά σε 2.000 παιδιά για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (Video) - Media

Tις εντυπώσεις έκλεψε ο γνωστός καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς σε Ημερίδα της αστυνομίας για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στη Θεσσαλονίκη.

 

Tις εντυπώσεις έκλεψε ο γνωστός καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς σε Ημερίδα της αστυνομίας για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε “έκπληξη” σε 2.000 μαθητές ηλικίας από 11 έως 14 ετών και εμφανίστηκε ως ομιλητής στην Ημερίδα ξεσηκώνοντας τα παιδιά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο το 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.

Κατά την εκδήλωση και ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα εμφανίστηκε ξαφνικά ο Σάκης Ρουβάς με τα παιδιἀ να ενθουσιἀζονται, να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, να φωνάζουν το όνομά του και να βγάζουν φωτογραφίες.

Ο Σάκης Ρουβάς είπε στα παιδιά “είμαι εδώ γιατί τρελαίνομαι για το Ίντερνετ” και στη συνέχεια μίλησε βιωματικά και ως πατέρας και ως δεινός χρήστης του διαδικτύου, θέτοντας την προσωπική του απήχηση και επιρροή στα social media, στην ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Τόνισε πόσο σημαντικό είναι να αξιοποιείς τα οφέλη του διαδικτύου, αλλά πάντα με ασφάλεια λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί, δίνοντας ένα ουσιαστικό μήνυμα υπεύθυνης πλοήγησης σε όλα τα παιδιά.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης πραγματοποίησε παρουσίαση για τον απολογισμό των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το Διαδίκτυο και παρουσίασε την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων, που έχει αναπτυχθεί από την Διεύθυνση 

Όλοι οι μαθητές ενημερώθηκαν σχετικά με την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων, που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την οργανωμένη και αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών και τη διείσδυση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ελληνική κοινωνία.
Κατά την έναρξη του Συνεδρίου απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας Θράκης) Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας Ισίδωρος Κούβελος, καθώς και η Χρυσή Ολυμπιονίκης Στίβου και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06