search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Σπουδές στην Πιονγκγιάνγκ;

19.04.2011 08:23
Σπουδές στην Πιονγκγιάνγκ; - Media

Με την ευκαιρία της κρίσης έχουν αναθαρρήσει όλοι εκείνοι οι οποίοι τη θεωρούν και την αντιλαμβάνονται ως πεδίον δόξης λαμπρό, προκείμενου να αλώσουν το «διεφθαρμένο» σύστημα και μεταξύ των άλλων «ρηξικέλευθων» πολιτικών προτάσεων που ρίχνουν στην κοινή γνώμη είναι και το να βγούμε επιτέλους από τη «διαβολική» και «ψυχροπολεμική» Ε.Ε.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Με την ευκαιρία της κρίσης έχουν αναθαρρήσει όλοι εκείνοι οι οποίοι τη θεωρούν και την αντιλαμβάνονται ως πεδίον δόξης λαμπρό, προκείμενου να αλώσουν το «διεφθαρμένο» σύστημα και μεταξύ των άλλων «ρηξικέλευθων» πολιτικών προτάσεων που ρίχνουν στην κοινή γνώμη είναι και το να βγούμε επιτέλους από τη «διαβολική» και «ψυχροπολεμική» Ε.Ε. Δυστυχώς έκλεισε το Αιγινήτειο, και το Δαφνί δεν έχει περίσσιες θέσεις! Δεν θα μπω στην εξωφρενική αυτή διαδικασία να καταγράψω τι μέλλει γενέσθαι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τι ολική καταστροφή θα σήμαινε για τη χώρα… Απλώς μπαίνω στον πειρασμό να αναρωτηθώ: αν όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι αναλυτές, ιδεολόγοι ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι δέχονταν μια πρόταση να σπουδάσει δωρεάν το παιδί τους στο Λονδίνο ή στην Πιονγκγιάνγκ, ποια πόλη θα διάλεγαν; Αν τους δινόταν η δυνατότητα να ζήσουν στη Γαλλία ή στη Β. Κορέα ποια χώρα θα διάλεγαν; Είμαι περίεργος, γιατί όλα – σκέφτομαι – πρέπει να έχουν ένα όριο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10