search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Πανέμορφη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της, επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της

10.02.2016 19:07
Πανέμορφη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της, επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της  - Media

Είναι μητέρα ενός παιδιού, διαζευγμένη, και στη χώρα της είναι στιγματισμένη για αυτό. Η άρνηση της να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη χώρα της. 

 

Είναι μητέρα ενός παιδιού, δεν είναι παντρεμένη, και στη χώρα της είναι στιγματισμένη για αυτό. Η άρνηση της να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη χώρα της.

Ονομάζεται Σίνα Σιράνι και είναι 32 ετών. Είναι μια πανέμορφη Ιρανή παρουσιάστρια, ή οποία κατάφερε να επιβιώσει σε ένα ανδροκρατικό καθεστώς. Δεν είναι παντρεμένη, για την ακρίβεια είναι διαζευγμένη και έχει ένα παιδί μικρό. Αυτό την έχει στιγματίσει. Το αφεντικό της σαγηνεύτηκε από την ομορφιά της από την πρώτη στιγμή.

Θεώρησε ότι η Σίνα θα ήταν ένας εύκολος στόχος που θα ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις. Εξάλλου μια στιγματισμένη γυναίκα που έχει δουλειά, εάν απολυόταν δύσκολα θα έβρισκε άλλη. Και είχε και ένα παιδί να μεγαλώσει.

Στο κανάλι Press TV, το αφεντικό της ο άρχισε να της στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό της. Η Σίνα δεν απαντούσε. Τότε εκείνος άρχισε να ωθεί τους άλλους εργαζόμενους, να μην της μιλούν, να την αποκαλούν στιγματισμένη και να την βάλουν στο περιθώριο. Της έκανε έναν σκληρό ψυχολογικό πόλεμο και νόμιζε ότι έτσι η πανέμορφη Ιρανή, θα ενδώσει.

Όποτε καθυστερούσε λίγο, ή όποτε εμφανιζόταν με τακούνια, η Σίνα ένιωθε αποδοκιμαστικά τα βλέμματα επάνω της. Κάποια στιγμή το αφεντικό άρχισε να της τηλεφωνεί το βράδυ. Μια νύχτα την πήρε στο κινητό και την ικέτευε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Αυτό ήταν το λάθος του. Από το κινητό της η Σίνα κατέγραψε ολόκληρο τον διάλογο.

Όποτε είχε νυχτερινή βάρδια το αφεντικό της, προσπαθούσε να την στριμώξει σε κάποια γωνία του καναλιού εκείνη όμως συνέχεια αρνιόταν. Δεν ήθελε. Φοβόταν όμως μη χάσει τη δουλειά της και του έλεγε πως δεν μπορεί να βγει μαζί του γιατί έχει ένα παιδί που την περιμένει στο σπίτι.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Η Σίνα αναγκάστηκε να δώσει ολόκληρους τους διαλόγους που είχε καταγράψει καθώς και τα γραπτά μηνύματα σε ένα σάιτ, που αμέσως τα ανέβασε στο διαδίκτυο. Η Σίνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της μαζί με το παιδί της. Τώρα κινείται νομικά και έχει προσφύγει μέχρι και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρώπης για να δικαιωθεί.

«Με έκανε να νιώθω ντροπή. Ή ακόμη χειρότερα με έκανε να νιώθω σαν πόρνη» λέει η Σίνα η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Facebook δέχεται καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από άνδρες και γυναίκες, ακόμη και από Ιρανούς.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09