search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Ανησυχία βιοτεχνών για νέο κύκλο αβεβαιότητας στην ελληνική οικονομία

10.02.2016 19:31
Ανησυχία βιοτεχνών για νέο κύκλο αβεβαιότητας στην ελληνική οικονομία - Media

Την ανησυχία του για το νέο κύκλο αβεβαιότητας, στον οποίο έχει εισέλθει η χώρα εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

 

Την ανησυχία του για το νέο κύκλο αβεβαιότητας, στον οποίο έχει εισέλθει η χώρα εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

«Η επανάληψη από πλευράς του πρωθυπουργού, κατά την παρέμβαση του στο πρωινό υπουργικό συμβούλιο για αύξηση των εισφορών κατά 1% από τους εργοδότες, την ώρα που οι θεσμοί το έχουν απορρίψει δημιουργεί μόνο εκνευρισμό, χωρίς να δίνει λύση στο πρόβλημα» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες επιλογές δημιουργούν, σε συνδυασμό με τα πλείστα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα, συνωστισμό για την έξοδο… των επενδυτών από τη χώρα.

«Για μια χώρα που έχει άμεση ανάγκη από ιδιωτικά κεφάλαια, επενδύσεις και θέσεις εργασίας, η τάση αυτή ισοδυναμεί με θανάσιμο κίνδυνο. Θα περίμενε κάποιος από την κυβέρνηση να έχει σημάνει συναγερμό και να προωθεί γενναία μέτρα για την αντιστροφή της κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι το ακριβώς αντίθετο. Αντί για μεταρρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν τις χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας, βλέπουμε τακτικές που επιδεινώνουν περαιτέρω το επιχειρηματικό κλίμα. Την ίδια ώρα, όλες οι κοινωνικές ομάδες βρίσκονται στο δρόμο, συντηρώντας μία λογική βεντέτας μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών» τονίζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00