search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Τι ζητάει εξάχρονη από τους διαρρήκτες του σπιτιού της

12.02.2016 12:08
Τι ζητάει εξάχρονη από τους διαρρήκτες του σπιτιού της - Media
 
Η εξάχρονη Χόλι μην μπορώντας να συνέλθει από τη διάρρηξη στο σπίτι της έγραψε γράμμα τους δράστες παρακαλώντας τους ν’ αλλάξουν… «δουλειά».

 

Η εξάχρονη Χόλι μην μπορώντας να συνέλθει από τη διάρρηξη στο σπίτι της έγραψε γράμμα τους δράστες παρακαλώντας τους ν’ αλλάξουν… «δουλειά».

Ανάμεσα στα πράγματα που αφαίρεσαν οι διαρρήκτες ήταν ένα βραχιόλι που της είχαν κάνει δώρο τα αδέρφια της στην βάφτισή της. Στο γράμμα της αναφέρει πως πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι της και απευθυνόμενη  στους διαρρήκτες λέει πως « ο τρόπος για να αποκτείστε λεφτά, είναι με το να βρείτε δουλειά. Όταν κλέβετε δεν κάνετε κάποια δουλειά την οποία θέλει ο Θεός  και ούτε ακολουθείτε τις χριστιανικές αξίες. Γι’ αυτό παρακαλώ να μην κλέβετε».

Παρόλα αυτά, η μικρή λέει πως αν συναντούσε τώρα τους κλέφτες δεν θα ήταν θυμωμένη μαζί τους. Θα ήθελε να τους συγχωρήσει και να μάθει τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στην κλοπή.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:34