search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Κατάρρευση δυο κτιρίων στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

12.02.2016 13:29
Κατάρρευση δυο κτιρίων στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης  - Media

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και πολλά ασθενοφόρα. Δεν έχουν αναφερθεί ακόμη θύματα, ή εγκλωβισμένοι. 

 

Κανένας δεν φαίνεται να έχει σκοτωθεί ή να έχει τραυματιστεί από την κατάρρευση δύο κτιρίων σήμερα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε σε απευθείας συνέντευξή του στο CNN Turk ο τοπικός κυβερνήτης Βασίπ Σαχίν.

Τα δύο κτίρια που κατέρρευσαν, ένα από τα οποία ήταν πενταώροφο, βρίσκονταν σε έναν δρόμο κοντά στη λεωφόρο Ιστικλάλ στην κεντρική περιοχή Ταξίμ. Ρεπόρτερ του Ρόιτερς στο σημείο είδε σύννεφα σκόνης να διαχέονται στους γειτονικούς δρόμους.

Τα αίτια της κατάρρευσης των κτιρίων δεν είναι σαφή.

Ο δήμαρχος της περιφέρειας του Μπεϊογλού είπε πως ένα από τα καταστήματα, ένα εστιατόριο, ήταν κλειστό για εργασίες οι οποίες μπορεί και να προκάλεσαν την κατάρρευση.

Ένας αστυνομικός είπε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχουν πληροφορίες πως το ένα από τα κτίρια σείσθηκε πριν αρχίσει να καταρρέει, δίνοντας στους ενοίκους του την ευκαιρία να τρέξουν έξω.

Η περιοχή όπου κατέρρευσαν τα κτίρια έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01