search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Η Φαίη Μαυραγάνη «εκτοξεύει» την τηλεθέαση του E-TV

12.02.2016 18:10
Η Φαίη Μαυραγάνη «εκτοξεύει» την τηλεθέαση του E-TV - Media

Για ακόμη μία χρονιά η Φαίη Μαυραγάνη κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης με την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του E-TV.

 

Για ακόμη μία χρονιά η Φαίη Μαυραγάνη κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης με την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του E-TV.

Ρεπορτάζ, συνδέσεις, σχολιασμός, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι βρίσκονται κάθε πρωί Σαββάτου και Κυριακής, στο στούντιο της εκπομπής «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με την έμπειρη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη να βρίσκεται στις οθόνες μας από τις 05:30 και για τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Έχοντας απέναντί της εκπομπές που έχουν πολύχρονη παρουσία στο «γυαλί» όπως το «MEGA Σαββατοκύριακο» και το «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά, η Φαίη Μαυραγάνη στέκεται ισότιμα και έχουν αρχίσει να την αισθάνονται, με ποσοστά που τις περισσότερες φορές είναι διψήφια.

Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα που συγκέντρωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» είχε τηλεθέαση 8,1% το Σάββατο και 10,2% την Κυριακή, ενώ πολλές φορές η θεαματικότητα ξεπερνά και το 12%.

Με τα πολύ καλά αντανακλαστικά που έχει η εκπομπή, δίνει έναν ενημερωτικό τόνο σε ένα κατεξοχήν ψυχαγωγικό κανάλι, γεγονός που αντανακλά και στην γενικότερη τηλεθέαση του E-TV, που από το περασμένο καλοκαίρι έχει μόνο ανοδικές τάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:36