05/06/2020 03:33:23

Εκθαμβωτικό, τολμηρό και επικίνδυνο: Παράσταση με πυροτεχνήματα από Κινέζους σιδηρουργούς με την ρήψη λιωμένου σιδήρου σε τοίχο (Photos + Video)

Εκθαμβωτικό, τολμηρό και επικίνδυνο: Παράσταση με πυροτεχνήματα από Κινέζους σιδηρουργούς με την ρήψη λιωμένου σιδήρου σε τοίχο (Photos + Video) - Media

 

Ακολουθώντας μια παλιά παράδοση, οι σιδηρουργοί της επαρχίας Χεμπέι στην Κίνα, εκτοξεύοντας λιωμένο σίδηρο στον ουρανό σε μια παράσταση για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Η 500 ετών παράδοση ονομάζεται Ντασουχούα, που σημαίνει ρήψη λουλουδιών των δέντρων, και περιλαμβάνει σφυρηλάτηση παλιών κομματιών σιδήρου και τήξη τους στους 1.600 βαθμούς Κελσίου.

Η παράδοση ξεκίνησε όταν οι φτωχοί σιδηρουργοί έλιωναν σίδηρο και το έριχναν με δύναμη στα τείχη της πόλης, δημιουργώντας ένα υπερθέαμα. Προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι σιδηρουργοί φοράνε χοντρό μαλλί προβάτου σε όλο τους το σώμα και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο.

Ο 51χρονος Γουανγκ Ντε, ο οποίος λαμβάνει μέρος στην παράδοση κάθε χρόνο, είπε ότι έχει καταπιεί καυτά θραύσματα μερικές φορές και ότι είναι οδυνηρό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.