search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Πανέμορφο μοντέλο απήγαγε και βασάνισε συνάδελφο της, επειδή ανέβασε φωτογραφίες της, πριν την πλαστική (Photos)

12.02.2016 18:37
Πανέμορφο μοντέλο απήγαγε και βασάνισε συνάδελφο της, επειδή ανέβασε φωτογραφίες της, πριν την πλαστική (Photos)  - Media

Τη δελέασε να συναντηθούν και στη συνέχεια με τη βοήθεια της αδερφής της την απήγαγε, την έκλεισε σε ένα δωμάτιο και τη βασάνιζε καθημερινά για αυτό που έκανε.

 

 

Τη δελέασε να συναντηθούν και στη συνέχεια με τη βοήθεια της αδερφής της την απήγαγε, την έκλεισε σε ένα δωμάτιο και τη βασάνιζε καθημερινά για αυτό που έκανε.

Η Γέμι Ρέι μένει στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ. Είναι ψηλή, λεπτή, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και υπέροχο κορμί. Πηγαινοέρχεται στις ΗΠΑ για δουλειές και φωτογραφήσεις και στο πέρασμα της τα ανδρικά βλέμματα κολλάνε επάνω της.

Η Καρολίνα Μουνιόθ είναι και αυτή μοντέλο και με τη Γέμι έχουν αναπτύξει μια σχέση λυκοφιλίας. Όποτε συναντιόντουσαν ή κάνανε κάποια δουλειά μαζί, έμοιαζαν τόσο φίλες σαν αδέρφια, και με την πρώτη ευκαιρία, έθαβε η μια την άλλη.

Κάποια στιγμή στα χέρια της Μουνιόθ, έφτασαν κάποιες φωτογραφίες της Ρέι. Δεν είχε καμία σχέση με τη Ρέι που όλοι ποθούσαν και θαύμαζαν. Ήταν μια κοπέλα αδιάφορη. Ήταν φωτογραφίες της πριν κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η Μουνιόθ δεν το σκέφτηκε πολύ. Δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασε τις φωτογραφίες της Ρέι και της αδερφής της, στο ίντερνετ.

Το σοκ ήταν τεράστιο τόσο για το μοντέλο και την αδερφή της, όσο και για τους θαυμαστές της. Οι δουλειές επίσης έδειχναν να παρουσιάζουν μια κάμψη. Με κάποιο τρόπο και από στόμα σε στόμα το μυστικό της Μουνιοθ έφτασε στα αυτιά της Ρέι, η οποία κατέστρωσε ένα σχέδιο εξόντωσης της αντιπάλου της. Συνεργό της είχε την αδελφή της Κλαούντι.

Οι 2 άσπονδες φίλες σαν να μη συμβαίνει κάτι τηλεφωνήθηκαν και έδωσαν ραντεβού για να βγουν να διασκεδάσουν. Μέσα στο αυτοκίνητο όταν μπήκε η ανυποψίαστη Μουνιοθ, οι δυο αδελφές άρχισαν να την βρίζουν. Κλείδωσαν τις ασφάλειες και άρχισαν να τη βρίζουν και να την χτυπούν βάναυσα.

Στη συνέχεια την ακινητοποίησαν της έβαλαν μια κουκούλα και την πήγαν σε ένα έρημο σπίτι. Εκεί καθημερινά άρχισαν τα βασανιστήρια. Την μαστίγωναν, την έβριζαν, την… δάγκωναν, μέχρι και ηλεκτροσόκ της έκαναν (σύμφωνα με την κατάθεση της Μουνιόθ). Κάποια στιγμή την άφησαν αναίσθητη.

Η Γέμι είχε έτοιμες τις βαλίτσες και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο για να πάει στις ΗΠΑ. Η Κλαούντια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι δυο αδερφές είχαν δώσει ραντεβού στο Μαιάμι. Για καή τους τύχη η Μουνιοθ, βρήκε τις αισθήσεις της γρήγορα, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η Γέμι συνελήφθη στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενώ η Κλαούντια παραμένει άφαντη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41