search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:58
MENU CLOSE

Υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών αποσύρει διαφημιστικό λόγω… πορνοστάρ! (Video)

12.02.2016 21:08
Υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών αποσύρει διαφημιστικό λόγω… πορνοστάρ! (Video) - Media

Η ομάδα που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υπερσυντηρητικού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο Τεντ Κρουζ αναγκάστηκε να αποσύρει ένα προεκλογικό σποτ εναντίον των αντιπάλων του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αφού συνειδητοποίησαν ότι μία από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν είχε επίσης καριέρα σε αισθησιακές ταινίες.

 

Η ομάδα που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υπερσυντηρητικού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο Τεντ Κρουζ αναγκάστηκε να αποσύρει ένα προεκλογικό σποτ εναντίον των αντιπάλων του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αφού συνειδητοποίησαν ότι μία από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν είχε επίσης καριέρα σε αισθησιακές ταινίες.

Το σποτ του Τεντ Κρουζ, εκπροσώπου της θρησκευτικής Δεξιάς που επικράτησε στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα δεν είχε τίποτα το μεμπτό: μια ομάδα απογοητευμένων ψηφοφόρων συζητά σε ήρεμο τόνο καθισμένοι κυκλικά, όπως ακριβώς οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί, σχετικά με την προδοσία των συντηρητικών υποψηφίων που μετατρέπονται σε μετριοπαθείς πολιτικούς μόλις εκλεγούν.

Μόλις στις οθόνες εμφανίζεται ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, αντίπαλος του Τεντ Κρουζ, η ηθοποιός Έιμι Λίντσεϊ, μια γοητευτική ξανθιά που υποδύεται μία από τις ψηφοφόρους, λέει σε έναν άλλο πολίτη:

«Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να ψηφίσετε (κάποιον υποψήφιο) πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο».

Αφού προβλήθηκε για πρώτη φορά χθες, ο ενημερωτικός ιστότοπος The Daily Caller σύντομα επισήμανε ότι Λίντσεϊ είναι επίσης πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών.

Η ομάδα του Τεντ Κρουζ σύντομα αποφάσισε να αποσύρει το βίντεο, φοβούμενη για τον αντίκτυπο που θα είχε η αποκάλυψη αυτή στην αυστηρή εικόνα που προβάλει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

«Δυστυχώς, η εταιρεία που ανέλαβε την επιλογή των ηθοποιών δεν διασταύρωσε τι είχε κάνει στο παρελθόν» εξήγησε μία εκπρόσωπος τύπου του Τεντ Κρουζ, η Κάθριν Φρέιζιερ, στον ιστότοπο Daily Caller.

«Εάν γνωρίζαμε την πλήρη φιλμογραφία της, προφανώς δεν θα είχαμε επιτρέψει να συμμετάσχει στο σποτ».

«Είμαι βαθιά απογοητευμένη από την ομάδα του #TedCruz που απέσυρε το τηλεοπτικό σποτ όπου συμμετείχα» έγραψε η Έιμι Λίντσεϊ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ερωτηθείσα από τον ιστότοπο BuzzFeed, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ποτέ γυρίσει ταινίες πορνό παρά μόνο αισθησιακές ταινίες. Επίσης έχει συμμετάσχει και διάφορες άλλες ταινίες, πιο «συμβατικές».

Παρά την απογοήτευσή της έσπευσε να επισημάνει σήμερα στην εφημερίδα Washington Post ότι δεν «ήθελε ποτέ να βλάψει την εκστρατεία του Τεντ Κρουζ».

«Είμαι μια ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, ψηφίζω συντηρητικούς και ρεπουμπλικάνους.. Ακόμα κι αν μου προσέφεραν όλα τα χρήματα του κόσμου, δεν θα έπαιζα σε ένα σποτ για την Χίλαρι Κλίντον» την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, τόνισε η Λίντσεϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52